This is it!

Vad gör vi?
- Nu köööööör vi!



Time to say goodbye for now. See you all in China!
Megacoolt.

Kärlek ♥



//Mattan

Yes, It's us!

För att locka lite åskådare bjuder vi på lite sköna bilder från vår senaste utomlandsresa som jag hittade i arkivet. (Plus några andra)






// Pål


5 dagar..

Nej nu är det dags o börja på riktigt.. det är 5 dagar till vi åker!
Jag har precis varit hemma i Elleholm o hälsat på mamma o pappa.. hann även träffa min älskade pål också och prata lite om vårt framtida äventyr..

så jag har köpt med min apoteket, lite bra o ha saker o sådär.. nu är det bara malariatabletter som saknas..så kanske jag slipper åka hem tidigare för de liksom.. skulle va surt!



vi satt o pratade väldigt mycket om att man absolut inte ska lita på folk.. både jag o mathilda är ju ändå sånna personer som har vääääldigt lätt för o lita på folk.. men icke! packa om väskan heeela tiden. kanske t.o.m ha hänglås på :)

nu är alla praktiska saker fixade iaf. mathilad går o väntar på avresan.. medans jag sitter på tåget hem till jönköping för att under en enorm stress försöka säga hej då till alla, packa väskan, o packa ner hela lägenheten.. så lille martin kan flytta in..


men nu är det dags för er o börja följa bloggen tror jag.. för nu börjar de..


den här bilden visar nog bra hur kul vi kommer ha :)





Puss o kram!
/Billy

Living the dream

Inatt drömde jag om resan. Och om min Billy. Till helgen kommer hon hem och ingen längtar som jag! Nerverna börja sakta smyga sig på. Men med en rejäl dos glädje! Jag har aldrig varit mer redo än nu! Life, bring it on!

Om exakt två veckor sitter vi på planet mot Peking och första anhalten på äventyret! Waaaah... Galet roligt.


//Mattan

nu är det dags på riktigt!

det närmar sig med stormsteg.. så jag kände att det nog va dags på riktigt och börja blogga lite..
pål.. jag läste ditt inlägg om vaccination tisdagen den 26:e okt.. då kom jag på att jag skulle varit där på måndagen.. haha, jag missade så tiden! men nu har jag tagit alla.. så jag är redo o åka ;)



jag ska berätta om en händelse igår..
jag tänkte jag skulle köpa mig en typ väska till handbagage.. lagom stor för o kunna bära runt på där nere sen, till stranden, på stan när kameran o allt ska va me.. överallt så att säga :) köpte en jääääääättefin converseväska..
sjukt nöjd kommer jag in på jobbet.. bengan kolla vad jag har köpt.. aa, jättefin. men den kostar 30:- i Kina, så då får du ungefär 20 likadana för samma pris.. haha! nooooo! dåligt köp av martina!
så nu ska jag faktiskt gå o lämna tillbaka den o vänta me o köpa den till jag är där!




bara 13 dagar arbetsdagar kvar.. sjuuuukt!



/Billy


November!

Vi är inne i November och därmed månaden D. Nu är det ingen konst att hålla koll på dagarna! 29 dagar kvar och jisses va jag längtar!


RSS 2.0