Resplan

Faktiskt är det så att vi snittar ungefär 15 läsare per dag. Trots att bloggen verkligen håller lågsäsong. Eller ens riktigt kommit igång. Men dit kommer vi, så småningom mina vänner.
Så medans vi tränar spittet inför beach vintern 2011 så ger vi er en liten förhandstitt på vad som komma skall.

Liten resplan så ni kan hålla koll på oss på kartan när saknaden blir för stor. (Om inte annat kommer vi påminna er)

Avfärd Arlanda Airport 14.55 måndagen den 29/11. Ankomst till Bejing 30/11 14.45 efter mellanlandning i Doha.
5/12 hoppar vi på nästa flyg som tar oss till Thailand och Bangkok där vi kommer resa runt i ca 1 mån. Från Thailand tar vi oss på egen hand till Kambodja, Laos och tillslut vidare till Vietnam under en tidsperiod på 1-1,5 mån. På plats i Vietnam och Ho Chi Minh City den 24/2 lyfter nästa plan mot paradiset och Filippinerna. Närmre bestämt Manila Airport. Efter 3 veckor här tar vi oss med flyg vidare till nästa La isla bonita, Bali. Även här stannar vi 3 veckor innan vi beger oss hem till Svearike och den blommande våren. Söndagen den 10/4 landar vi i Stockholm och Arlanda kl 13.45. Då hoppas vi att alla våra hjärtanes står där med öppna armar.

Tänk va långt det är dit. Och täääänk hur mycket vi kommer uppleva och se innan dess? Gash, jag blir helt till mig! Vid frågor, släng gärna iväg en kommentar. Annars:

Over and Out.

//Mattan

julgran

ja de kanske bara är så att de är jag o mathilda som kollar denna då och då. men om de nu skulle hända att någon annan är inne.. så ville jag bara visa vår julgran för i år..



aa. för här ska vi nämligen sitta på en solstol med en drink och sjunga julsånger den 24:e december 2010!




//Billy


Nej, jag längtar inte så mycket!




//Mattan

Injection 3 of 5

Ja du Billy min kära. Antagligen är det bara du och jag som just nu håller denna bloggen vid liv. Jag ska nu i veckan lämna iväg den på en liten uppfräschning. Send me a pic, will you?

Angående sprutorna har jag tagit 3 av 5 möjliga. Det var luuunch. Fick träffa de bästaste av läkare och sköterskan tog väldigt fin hand om mig. Jag fick lov och ligga ner iochmed att det inte var så längesen jag svimmade av en spruta. Dagen och samma kväll var lugn. Dock måste jag varna dig för första natten och nästa dag. Båda armarna hängde som bananklasar och gick inte att rubba. Kändes som att någon försökte ta sig ut från min kropp, genom mina överarmar...

Hoppas jag inte skrämde dig nu. Det gick ju över ;-)


Rings imorgon! Puss o kram. Älskar diiiig!

Sprutor!

jaha. jag förväntade mig ett inlägg efter att mathilda hade vaccinerat sig.. men den kom ju inte. jag vill ju veta, gjorde de ont? hur många sprutor tog du? allt vill jag veta! :) jag kommer nog inte ta några sprutor. jag kommer svimma hos doktorn! jag är rädd!



berätta för oss pål!! :)



looooove!

RSS 2.0