Filippinerna

Ja. Filippinerna. Vad hande dar?
Inte mycket sager vi da. Forutom att vi fick uppleva Monsunregnet i mangder. Vi holl ut en vecka men fick sen ta ett beslut att ge oss vidare dit dar sol och varme finns. Destinationen blev Thailand, och Phi Phi. Sa har ar vi nu! Underbara alskade Phi phi :)

Men trots vader och vind var Filippinerna ett valdigt intressant land. Direkt pa flygplatsen forsta dagen mottes vi av alldeles underbart vanliga manniskor som, hor och hapna, pratade alldeles utmarkt engelska. Varfor forstod vi inte fran borjan, men det har vi tagit reda pa senare. Vi har vant oss vid asien-engelska med teckensprak som storsta hjalpmedel! Sa detta innebar ju att vi snabbt satan fick battra pa engelskan o fixa bort kroppsspraket.
Det vi tog reda pa var att Filippinerna under och efter andra varldskriget (tror jag) har amerikanska samt spanska kolonier. Sa ALLA pratar riktigt bra engelska och manga spanska. Sa att det vi upptackte dar var att alla var kristna... Vad hande med Buddha?? Och vad hande med asien-engelskan?

Pa filippinerna ar det ocksa valdigt latt att bli bortgift. Tro mig... Martina forsokte flertalet ganger och filippinerna (pingvinerna som det lyckats bli fran vart hall) verkar valdigt intresserade av blonda flickor. Hjalp!

Tur somar hamnade vi i Thailand igen och har ska vi njuta jarnet av sol o bad ett par veckor innan vi beger oss till Bali for 3 avslutande veckor dar. Forstar ni att vi snart gor slutspurten?
Vemod och en klump i magen var namnet. For va fasen ska vi gora nar vi kommer hem??!

Ja, med det sager jag gonatt for mig da vi inte sovit sen igarnatt...
Puss o karlek.

Kommentarer

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0