Tekniska problem!

Och nagra andra problem ocksa sa HAPPY POO YEAR vanner :) (Forovrigt internt skamt nyarsafton med tjejerna fran australien sa lagg inte sa mycket energi pa det!)

Vi far verkligen inte till det har med kameran... Det har ju funkat innan!!! ##@#$^%R!
Nar vi kopplar in kameran i USB, och sen in pa den har datorn och klickar oss vidare till ratt mapp star den tom. Och pa vissa stallen har det varit sa men da har man kunnat klicka pa get pictures from camera i panelen till vanster. Nu star det NADA! Sa ar det nan vanlig sjal som vet hur vi ska ta oss till ar vi mer an oppna for tips och rad. Det blir ju sa jobbigt for ju fler dagar som gar, desto fler bilder blir det... Och laaang tid tar det att ladda upp. Vilket ar synd, for vi har sa mycket kul att visa sen sist :) Men men, en vacker dag kanske vi far till att!

Annars sitter vi i Bangkok nu. Nagot som inte alls var planerat. Akte farja och nattbuss fran Koh Samui igar formiddag. Skulle anlant till BKK 05.30 och nasta buss skulle ga 07.00 fran samma stalle. Lugna puckar da vi ocksa blivit lovade att allt skulle vara i tid. Icke sa nicke! Klockan 6.20 vacker Martina mig (Mathilda) och sager bara, kolla klockan. Da var vi mitt ute i bushen. YEAHJ! Jag forsokte prata med de bada chaufforerna pa bussen men ingen av dem kunde saga sa mycket som hej pa engelska. Och darfor blev situationen genast mycket svarare att losa. Vi fick helt enkelt sitta snallt o vanta tills vi anlande till BKK 1,5 timme efter det att var andra buss skulle gatt. Surt sa raven. Samtidigt traffade vi dock en kille som akt en annan nattbuss fran Koh Phangan och blivit bestulen pa ALL sin packning. Honom tyckte vi valdigt synd om!!!
Vi fick vandra vidare och uppsoka var van som hjalpte oss pa resebokningen sist. Efter manga tjabb med alla om hurvida vi skulle fa vara pengar tillbaka eller inte bestamde vi oss i att skita i vilket o kopte en varsin ny biljett. Sa imorgonbitti 07.00 gor vi ett nytt forsok... Cambodia - NOW we come :)

Idag har vi fordrivit mestadels av tiden pa MBK. Kopt nagellack och gjort oss 'fina' samt varit pa bio! Det var en upplevelse som hette duga ska ni veta! Har i Thailand star man tydligen upp innan filmen borjar och sjunger nationalsangen for att hedra kungen. Long live the king! Det var spannande. Sag the Tourists som var en valdigt bra film dock. Kul kul :)


Ursakta for mycket text och hoppas ni star ut ett par dagar till utan bilder.
Vi jobbar pa problemet :)


Puss och karlek fran tva trotta tjejer!

Kommentarer
» P

För att leta efter bilder: gå in på den här datorn lr utforskaren sök efter *.jpg

2011-01-03 @ 16:56:39

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0