Tack Thailand!

Da vi fortfarande inte kan lagga upp bilder hoppas vi att ni har overseende med vantan :) Vi har massa roliga bilder att lagga upp i veckan!

Igar var det nyar har precis som for er! Och vi hade en sjuhelsikes rolig kvall :) Hoppas ni med hade det.
Vi startade kvallen med Sushi och ol. (Oslagbart) och tog oss darefter vidare ner till stranden for fiesta med hela Koh Samui. Eller nastan iaf. Traffade ett valdigt harligt gang tjejer fran Australien som vi tillbringade kvallen med. Efter 12-slaget och lite regn senare begav vi oss till Green Mango. Chawengs storsta club. Dar blev det dans anda in pa smatimmarna. Och vid 5-5.30 snaret bestamde vi oss for att dra oss hemat. Tog en pannkaka pa vagen och till var gladje hittade vi Kat (var goa van fran Australien) hemkommen fran FullMoonpartyt. Sa vi hangde pa hennes veranda tillsammans med nagra andra grannar tills klockan blev 7... Sov ett par timmar sen slog vi till med frukost hela ligan! Resten av dagen har varit valdigt passiv tack vare lite somn och daligt vader. Som vi forovrigt haft hela veckan. Igar var det varldens ovader med aska och regn. Trodde att var Bungalow skulle kollapsa ett tag... Men icke! Och tur var val det :)

Imorgon drar vi med 18 timmars bussresa oss upp till Bangkok for att dar byta buss och paborja resan mot Kambodja. Och vi hoppas givetvis pa battre vader dar da vi under vistelsen i Thailand faktiskt inte haft sa bra vader som det kanske normalt brukar vara. So Goodbye Thailand and Hello Kambodja!


Da jag inte har nat battre for mig just nu tar jag tillfallet i akt att lista Thailands hojdpunkter.

Mathilda listar top 5 Thailand!
1. Dykningen Koh Tao
2. Phi Phi - allt med Phi Phi var bast!
3. Nyarsafton pa Koh Samui
4. Fullmoonparty Koh Phangan
5. ALLA goa nya vanner!

Next update blir in Cambodiaaaaa. See U there! :)

All Karlek till er

Kommentarer

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0