Jag har en plan, du har bil!

Idag fick vi for oss att vi skulle hyra en moppe! Vi skulle aka till en strand har i narheten som sagt va valdigt valdigt fin.. och, aa.. sagt o gjort, dar satt vi pa moppen o for ivag. Det vi inte riktigt va beredda pa va att vagen till den har lilla stranden som kallas otress beach va full av sand o stenar o allt mojligt! Ja, vi holl pa o ramla nagra ganger pa den guppiga vagen, men vi klarade oss galant bade ner och hem fran stranden! :)
Stranden va for ovrigt en valdigt lugn o fin strand med klart o fint vatten o allt! underbart! daremot va den full av vita man, gubbar, killar, vad ni nu vill kalla dom o deras thailandska sma flickvanner! ett minus till otress beach!


Sen va det det har med var resplan ocksa!
Ni som har pratat med oss pa senaste tiden kanske vet att tanken va o stanna i Kambodja ett tag till.. ca 2 veckor till. Sen dra vidare till Laos i 15 dagar, och sen Vietman 15 dagar. Det vi har funderat pa ett tag nu ar att vi kanske inte vill va kvar har i 2 veckor till, o kanske inte i Laos i 15 dagar. Sa vi pratade lite om o ta ett flyg till Australien lite fort sadar, men nej, det va lite for krangligt!
Sa vi bestamde oss for att bege oss till Phnom Penh i 3 natter.. Direkt vidare i en 18 timmarsbuss till Laos for lite tubing o fest! Sa det blir 6 dagar dar innan vi dar till Vietnam i en manad! Sa japp, det va det vi kom pa idag, VI FIXAR VISUM I VIETNAM!


Sa ligger det till!


Vi mar bra, o vi lever! Sa ni vet!!


Miss you a lot!

Kommentarer
» becca

biler?? grrrrrr!! ;P

2011-01-13 @ 23:03:45
Hemsida: http://rronnysdother.blogg.se/
» jessica

köööööör föschiktigt! :)

2011-01-14 @ 16:07:13
Hemsida: http://jejejessica.blogg.se/

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0