Det har suger balle!

Ursakta ordvalet och URSAKTA for dalig uppdatering. Men fortillfallet ska ni vara glada att vi fortfarande ar i livet och inte frusit ihjal eller blivit drabbade av oversvamning.
Nej just nu gar livet inte riktigt var vag... Och ja vi klagar.
MEN! Vi har spenderat 3 bra, men regniga dagar i Hoi An och sytt upp lite klader for att latta pa mungiporna lite. Det kanns bra!

Imorgon aker vi vidare soderut och hoppas aterigen pa varme o kanske en gnutta sol. Problemet vi har just nu ar det att hela Asien ar drabbat av monsumregn och det ser prognoserna ser ungefar lika piss ut overallt. Vi ber till Gud, Buddah eller vem som helst att Nha Trang ger oss lite varme. For att sedan kanske ta oss annu mer soderut till Phu Qouc dar vi har forstatt har vi har bast solchans. Innan det ar dags for Ho Chi Minh ett par dagar tills planet lyfter mot Filippinerna och sedan vidare till Bali dar det bara inte far vara daligt vader.

Sa snalla... Be med oss!
Vi passerar halvtid nu och vill ha soooool resten av tiden da forsta halvan, iaf Thailand blev lite kasst vadermassigt! Filippinerna och Bali, don't you give up on us!!!

Love you long time!

Kommentarer
» jessica

efter regn kommer sooooolskeeeen ;)

2011-02-01 @ 20:57:49
Hemsida: http://jejejessica.blogg.se/

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0