Da var den har igen...

Var vanliga otur :)

Martina har precis blivit av med sin onda mage och lyckas da branna sig pa avgasroret pa motorcykeln. Men det var inte oturen i det hela.. Den blasan hade forsvunnit av sig sjalvt pa nagra dagar! Nej men igar bestamde vi oss for att kora en bodyscrub. Och utan att Martina tanker pa det, och hon som ska utfora sruben inte ser detta borjar hon scrubba diret pa brannsaret. Och vipps var det inge skinn kvar! Vi kan tyvarr inte lagga ut nagra bilder och visa men det ser inte sa nice ut alls... Grisrosa satan ar de! Men vi har fatt massa bra hjalp idag och varit pa apoteket. Sa forhoppningsvis gar det over pa nagra dagar nu!
Och antligen kom Mathildas akutapotek till anvandning. Bra dar mamma Laila!

Och for Mathildas del lyckades hon ocksa kora ihop det... Som vanligt! Trottnade rejalt pa utvaxten och ville farga till det lite! Tja... det blev ju sadar. Men efter ett besok dar idag ocksa sa ser det lite battre ut. Okej for att overleva! Lite sol pa det ocksa sa ska det nog ocksa ga vagen.

Och som vi sagar... CHIP HAPPENS!


Vi pratade innan idag om vilken tur det ar att buss, bat o allt som ror pa sig har en san sovande effekt pa oss. Safort vi satter oss i en buss som vi vet vi ska sitta lange i... somnar vi. Och snacka om att vi vant oss vid vaglagen runt om i Asien. Man sitter som pa en studsmatta och kan skatta sig lycklig om man far behalla rova pa satet hela tiden! Jo... tacka vet vi vara trotta gener! (riktat till vara fader)

Kommentarer
» Mamma Carina

Vilken tur att ni har varandra i alla era äventyr och olyckor. Vet att ni har det roligt och bra och det är gott de :))



Kramar på er!

2011-02-16 @ 17:55:41
» Anonym

HAHAHAH! :) jag brande mig ocksa pa avgasroret nar vi hyrde moppe! Fan jag saknar RUT!

2011-02-19 @ 02:44:38
Hemsida: http://enjosefine.blogg.se/

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0