Mandagnatt och tisdag i Bangkok!

Lite update sahar sista dagen i Bangkok! Tog annu en oforskamt lang sovmorgon for att ladda infor kommande framtid. Tog en svang ut pa floden i en valdigt lang o smal bat. Valdigt mysigt o harligt. Manniskor bor langs vattnet i valdigt olika standard pa husen. Hemskt att de bade tvattar och och diskar i detta kopiost ackliga vatten. Vi sag massa fiskar och tom. en KROKODIL!
Efter vart lilla aventyr pa floden tog vi oss till nagelstudion for lite nailextentions. Sa nu ar vi sa fina ska ni tro!

Igar vart vi hungriga och kopte knackebrod och nutella pa supermarket. Och nar vi kom upp till vart valutrustade rum upptackte vi ju givetvis att vi inte hade nan kniv. HMM! Hjarncellerna fick jobba hart ett tag innan vi kom pa vi pa planet till Peking dar vi flog pa natten fick ett varsitt kit med tandborste, sovmask osv. Och denna tandborste (som var oanvand) var som en avlang ask som man oppnade o darifran fallde upp borsten. Den fick bli var kniv! Fram med tang o klippa bort alla strana. Sen var det bara till att kora! Kalasbra! (Se nedan)

Nedan ser ni aven hur vi sover om natterna!
Imorgon flyger vi 15.40 och far se om vi har mojlighet att uppdatera nat da!
Annars vet ni att vi Alskar er!


Kommentarer
» Beeeeeeeks

Jimmie tycker ni e dumma i huvudet som gör naglar när ni ska backpacka.. =) jag men , med dee de fan värt om de så e sista kronorna (om ja så ska tänka på min föregående månad) de e skitkul att ni ser så mkt saker, önskar ni hade en liten kamera i pannan som man kunde klicka sig online till o följa er hela tiden... du , ja skulle behöva mitt linne tills på söndag, de e kårens julfest då... kan du komma hem med det ? =)



jaja... jag o gazza o eve o J har druckit lite vin efter jobbet.. pratade mycket smarta saker sista timman.....host...

Kärlek!*

2010-12-08 @ 03:46:06

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0